Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης των τοιχογραφιών στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πέτα στην Άρτα, η τοπική εφημερίδα "Τα Νέα του Πέτα" δημοσίευσε δισέλιδο άρθρο που αφορά στις εργασίες που πραγματοποίησε η εταιρεία συντήρησης έργων τέχνης και αγιογραφίες "ΔΙΗΝΕΚΕΣ" Θεοφιλάκος Π. & Γεωργιάδης Γ. Ο.Ε.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου στο Πέτα αποτελεί κυρηγμένο μνημείο και είναι γνωστός για το ιστορικό γεγονός της μάχης του Πέτα, το 1822 κατά την Ελληνική Επανάσταση. Η Εταιρεία Συντήρησης Έργων Τέχνης & Αγιογραφίες, "ΔΙΗΝΕΚΕΣ", ΘΕΟΦΙΛΑΚΟΣ Π. & ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Γ. εκπόνησε τη μελέτη συντήρησης των τοιχογραφιών του ναού και κατόπιν εγκρίσεως της από το Υπουργείο Πολιτισμού, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ηπείρου και  την επίβλεψη του Υπουργείου Πολιτισμού, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εργασίες συντήρησης των τοιχογραφιών του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πέτα στην Άρτα.

Στην εφημερίδα "Τα Νέα του Πέτα Άρτας" γίνεται παρουσίαση των εργασιών συντήρησης των τοιχογραφιών από την εταιρεία μας σε δισέλιδο αφιέρωμα. Στο εν λόγω άρθρο γίνεται αναφορά στις φθορές που διαπιστώθηκαν στις τοιχογραφίες και στις εργασίες συντήρησης που έγιναν από την Εταιρεία Συντήρησης Έργων Τέχνης & Αγιογραφίες, "ΔΙΗΝΕΚΕΣ", ΘΕΟΦΙΛΑΚΟΣ Π. & ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Γ.